Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)

Gondolom, hogy ha kimondják azt a szót, hogy KINCS, akkor azonnal a pénz, az arany, a szép ház jut eszünkbe.Legkevésbé sem Isten és a VALÓDI KINCSEK gyűjtése. Mit is jelent ez?
Ne gondolja senki, hogy ha Mennyországba akar jutni, akkor oda bevihet pénzt, szuper kocsit meg ilyeneket. A földi kincseket  csak addig érdemes gyűjteni, ameddig élünk. Ezeket elvehetik, ellophatják tőlünk. De azokat a kincseket, amelyeket Isten segítségével gyűjtünk, senki és semmi nem tudja elvenni vagy ellopni. Mert ezek megmaradnak örökre. Sajnos sok ember ezt nem tudja felismerni. Csak a pénz, a bulik, a szórakozás jár a fejében.Ez az oldal éppen ezért van.  Segít azoknak, akiknek volt fáradsága elolvasni ezt az oldalt.  Ne feledjéek:Isten mindíg és mindenkinek megbocsát, csak annyit kell tennünk, hogy előszöris elhiggyük azt, hogy ez működik. Másodszor, ha elhitte, kérjen bűnbocsánatot tiszta szívéből. garantálni fogom, hogy ez beválik.

Még ha nem azonnal, nem abban a pillanatban, de ha az ember folyamatosan tiszta életet él,  egy idő után észreveszi, hogy megértete, hogy mi is az életigazi értelme. Én szeretném, ha  ez minnél több embernél bekövetkezne. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 14
Heti: 32
Havi: 158
Össz.: 50 607

Látogatottság növelés
Oldal: Igazi kincsek
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »