Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)


                                                 A Biblia10083.jpgGondolom mindenki ismeri(legalábbis a nevét). Vigyor  De ami benne van, azt anál kevesebben. A Bibliában Isten igéje van leírva, amit a tanítványai és más személyek hosszú-hosszú időn át írtak. A Biblia segít megérteni az Ő szent igéjét.  Lehet, hogy furcsán hangzik, de nekem már sokszor volt olyan, hogy nem értettem valamit. Hiába kértem az Urat, hogy segítsen, nem jutott eszembe semmi. Aztán leültem, és a kezembe vettem a Bibliát. Találomra kiválasztottam egy oldalt és egy bizonyos igéből ki tudtam következtetni a választ. Kisebb fajta csoda volt ez. Azért nem garantálom, hogy ez elsőre sikerülni fog mindenkinek. Ez nem játék.  Ezzel nem lehet játszani. De ha az ember hisz benne, és nem csak úgy kipróbálja, hogy sikerül-e,  100, hogy nem fog működni.  
           Már rengeteg helyen megjelentek az új fordítású Bibliák. Ezek segítenek jobban megérteni Isten szavát(nem mintha ezt a régi fordításúból nem lehetne, csak abból nehezebb a régies nyelv miatt).  Ajánlom ezt mindenkinek.


Hidjétek el!!!!!!!!!   A Biblián keresztül a megtért ember tudja tartani a kapcsolatot Istennel. Az elején nevetségesen hangzik, de Isten tud üzenni  a Biblián keresztül nekünk.   Ne feledd:

                                       OLVASD A BIBLIÁT!!!!!!!!!!!
Ne sajnálj egy fél órát az Úrra szánni, mert Ő egy életet szán rád. Minimum ennyit megérdemel. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 14
Heti: 31
Havi: 157
Össz.: 50 606

Látogatottság növelés
Oldal: A Biblia
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »