Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)

                                Miért is jó kereszénynek lenni?

Sokan közületek azt gondolhatnátok, hogy a kereszénység egyhangú. A legtöbb fiatalt, ha megkérdeznének, hogy jellemeze egy kereszény ember napi rendjét, ilyen válaszok lennének: 
-Felkelés, imádkozás
-Reggelizés, imádkozás
-Templomba menés, imádkozás
-Ebédelés, imádkozás
-Egész nap fekete ruhákban járás
-8-kor lefekvés
...
És ez így megy tovább. Ezzel(
MÉG) nincs gond, de előre szólok, aki ezt gondolja, az HATALMASAT téved.   Annyiban igaza van, hogy kereszénynek lenni nehezebb, mint egy hitetlen embernek. de azok, akik így gondolják, majd akkor szóljanak egy rossz szót a kereszténységről, ha a haláluk után a pokol izzasztó tüzében lelik magukat. A kereszény is pont úgy él, mint egy átlagos ember, kivéve:
-nem káromkodik, talál egy másik megfelelő sót
- nem issza magát napról-napra részegre
-nem lop
-nem csal
....   De ezt nem szeretném részletezni, mert aki kíváncsi rá, az előveszi a Bibliáját, és elolvassa a 10 parancsolatot.
         Ami a lényeg, hogy egyesek azt gondolják, hogy a kereszényeknek nem lehet pl. egy szép házuk, csak egy romlott fekete viskóban élhetnek. Sokan azt gondolják, hogy nem mosolyognak, csak  egész nap imádkoznak.  Na ezek az apácák és a szerzetesek. Vigyor  Róluk ilyen tekintetben nem kell példát venni. Mert ők, amit Isten tanított, túlságosan is komolyan vették. Ők azt nem értették meg, hogy Isten nem csak egy szigorú mester, hanem egy jó barát is. nem tudom, ti hogy  vagytok vele, de én a Bibliában egy szót nem láttam arról, hogy egész életedet egy kolostorban éld le, ne házasodj meg, ne legyél boldog. De arról annál inkább hallottam, hogy imádkozz, hogy ne lopj, hogy Istennél ne legyen fontosabb az életedben. Az ilyen emberek, akik túlságosan is komolyan vették Isten igéjét, azok természetesen a Mennyországba jutnak, de elpazarolják ezt az egyedi élet örömeit, azt a sok kincset, amit megtapasztalhattak volna, elmulasszák. De ez még mindíg jobb, mint egy hitelen ember, aki egész élete a csajozásról és a bulikról szól. Én rengeteg olyan embert ismerek, akik Isten mellett döntöttek,  és most boldog családban élnek, van rendes munkájuk,  ugyanúgy járnak mindenhová, ahova egy átlagos ember is elmegy. De a legfontosabb számukra csakis az Úr Jézus. Én mindenkinek azt kívánom, hogy  tapasztalja meg az élet örömeit, legyen boldog,  érje minnél több öröm, de az első az életében mindíg csakis kizárólag
ISTEN legyen.jezus_feny_kereszt.jpg Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 14
Heti: 25
Havi: 151
Össz.: 50 600

Látogatottság növelés
Oldal: A kereszténység igazi értelme
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »