Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)                                         Jézus földi élete

                                              Jézus születése

Bizonyára ha beírnátok a Google-be azt a nevet,  hogy Jézus, kiadna egy csomó mindent.  A legjobb ezek közül a Wikipédia. Ott gyönyörűen le van írva minden Jézusról. Csak egy gond van. Hogy ott minden TUDOMÁNYOSAN van bebizonyítva. Pontos dátumokkal, és a legtöbb helyen úgy beszélnek az eseményekről, hogy '' A Biblia szerint...''  Ilyen pontossággal a Bibliát, bevallom, én sem tudom.
        Én egy kicsit máshogy szeretném megmagyarázní. Úgy, ahogy kevés oldalon van.
      Kezdjük az elejéről.  Először is, amit már mindenkinek tudnia kell(vagy kéne), hogy Jézus Isten szent fia.  Réges régen Isten kiválasztott  két embert, Józsefet és Máriát, hogy legyenek a Földi szülei Jézusnak.  Jézusban már akkor kételkedtek az emberek,  amikor MÉG MEG SEM SZÜLETETT. Ez elkég szomorú. Amikor megszületett, akkor pedig sokan azt gondolták, hogy egy egyszerű gyermek.  
        Szerintem mindenki tudja a Betlehemes történetet. De lehet, hogy azt a részét nem, hogy egy Heródes nevű király, mikor láttam, hogy annyian tisztelik Jézust(sokan csak azért, mert látták, hogy az a ''menő'' és mentek a többi után),  féltette a nagy hatalmát. Ezért meg akarta öletni.  Ilyen emberekkel tele van a mai világ is, sajnos(még ha nem is megöletni akarják az emberek egymást, de az irigység mindenhol ott van).  

041-024.jpg

                                            Jézus életévei 

                                          
  Jézus gyermekkorai jól teltek. Nagyon érdekelte őt Jézus, és a vele kapcsolatos dolgok. Megfigyelhetjük, hogy még a bölcseknek is tudott olyat mondani, hogy ők eléggé elcsodálkoztak rajta. 
         Jézus nőtt, növekedett. Mivel az apja is fafaragó volt, hát ő is ezzel kezdett el foglalkozni.  De közben prédikált, lett 12 tanjtványa, gyógyított(ezeket részletesen nem akarom leírni, mert ezt akit érdekel, elolvashatja a Bibliából is, de már a neten is fent vannak. Én  azt szeretném ide leírni, aminek a nagy része se a Bibliában, se a neten nincs)
        


Jézus már ekkor tudta, hogy miért is születtt, és hogy ki is ő valójában. Tudta, hpgy ő halálra születet, és hogy őt keresztre fogják feszíteni. És mindezt miért??????????!!! Csakis a mi bűneinkért.  Jézus földi élete során semmi bűnt nem követett el.  Na itt van a bökkenő. Itt van az igazságtalanság.


Főleg akkor érti ezt meg az ember, ha az ember szán rá egy fél órát, és elolvassa a Bibliából a történetet. Hogy ugyanaz a tömeg, aki előző nap azt kiabálta, hogy '' Hozsánna a Dávid fiának'', ugyanaz a tömeg másnap azt kiabálta, hogy '' Feszítsd meg! Feszítsd meg!''.  És még mi panaszkodunk az igazságtalanságról. Há ez az igazságtalanság. 
       Jézus Krisztus, a mi megváltónk 33 évet élt. 

 0414-048.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 14
Heti: 33
Havi: 159
Össz.: 50 608

Látogatottság növelés
Oldal: Ki is az a Jézus?
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »