Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)

Ha megkérdeznék az embereket,(tisztelet a kivételnek) hogy szerintük miről szól a karácsony, a legtöbb azt felelné, hogy az ajándékozásról, a vidámságról. Jobb esetben a szeretetről. Ez minden szép és jó, csak az a baj, hogy kimaradt a lényeg. A legtöbb ember nem gondolkozik el azon, hogy az ajándékozás is nem csak egy egyszerű szokás, hanem onnan ered, hogy amikor annak idején a pásztorok és a 3 király ajándékot vittek Bethlehembe a kis Jézusnak.  Szomorú, de a világ nagy része ilyen. Eszükben sincs, hogy mit is jelent valójában. De azt már megfigyelhetjük, hogy karácsony előtt vagy 3 héttel mindenki megy bevásárolni, ajándékot venni. A legtöbb ember számára ennyi a karácsony. Egy népi szokás. 2-3 nap és kezdődik minden előről.
            Szerintem közöttetek is akad olyan, aki (még) nem Istennel töltötte a karácsonyát.  Én azt szeretném, hogy jövőre már mindenki, legalább gondoljon Istenre, és gondolkodjon el azon, hogy több mint 2000 éve egy rongyos kis istállóban megszületett,  a mi megváltónk, Jézus Krisztus. 


jezus_szuletese.jpg 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 14
Heti: 26
Havi: 152
Össz.: 50 601

Látogatottság növelés
Oldal: A karácsony
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »