Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)

                                             A Mennyország


Bizonyára sokakban felmerült má az a kérdés : '' Mi következik a halál után???''  A első emberek még nem tudták ezt. Aztán jött a kereszténység, ami azt mondta, hogy csakis Jézus Krisztus által juthatunk a Mennyországba, és ha nem követjük őt, akkor a Pokolra jutunk. Egy ideig ezt mindenki elfogadta.  De egyre csak jöttek azok az emberek, akik saját magugk találták ki a történeteket.  Én magam sem mondhatom azokra a vallásokra, hogy hülyeség, és nincs értelme(pedig ezt nagyon is így gondolom), azért, mert ha pl. egy buddhista ember megkérdezné tőlem, hogy miért vagyok olyan biztos abban, hogy Isten létezik és nem Buddha, akkor egész nap vitázhatnánk. Ennek nincs értelme. A Mennyországba csakis hittel juthatunk be Jézus Krisztus kereszthaláláért.  
          
Sokat olvastam  olyan internetes honlapokat, ahol  szinte minden felhasználó nem hitt Istenben. A legtöbb oldalon ezek a kérdések voltak: 
        '' Ha Isten létezik, akkor miért nem jön el ide a Földre, ésjelenik meg mindenkinek???''

      


Erre nagyon egyszerű a válasz. Ha az a sok bunkó ember, aki ezeket írta, elgondolkodott volna azon, hogy Isten azt mondta : '' A Mennyországba csakis hittel lehet bemenni'' , akkor biztos nem írtak volna ilyen hülyeségeket.  Először is kezdjük azzal, hogy Isten járt már itt a Földön kereken 33 évet, és ember formájában megjelent mindenkinek, hogy bebízonyítsa, hogy létezik.  De ami a legfontosabb, ha Isten eljönne ide a Földre, akkor az emberek nem juthatnának a Mennyországba, mert akkor már nem HINNÉK,  hogy van Isten, hanem TUDNÁK. Nagy különbség van a 2 dolog között. Isten egy szóval sem említette, hogy tudni kell  hogy ő létezik. 


     Ha hiszünk istenben. és teljesítsük a kívánságait, akkor megígérem, hogy boldog lesz az életünk. Mind a Földön, mind a Mennyországban.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 14
Heti: 28
Havi: 154
Össz.: 50 603

Látogatottság növelés
Oldal: Mi is az a Mennyország?
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »