Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy akinek nincs kb. fél órája, az ne nagyon kezdjen bele az olvasásba Vigyor


Ez az oldal egy kicsit el fog térni a többitől(legalábbis szerintem). Ezt az oldalt nem azért készítettem, hogy ez legyen a leglátogatottabb, meg hogy egy legyen a sok közül. Viszont az annál inkább szeretném, hogy minél többen olvassák el, és hogy minnél több ember jöjjön rá, hogy mit is akar ez az oldal mondani.  Ezzel a honlappal azt a hitet szeretném megerősíteni az emberekben, ami még nemrég nekem sem volt erős, és hogy nekik ne kelljen annyit szenvedni, mint nekem.  Azok, akik egyáltalán nem hisznek Istenben, és nem követik őt, azoknak sajnos nem tudok segíteni. Nekik maguknak kell rájönniük, hogy milyen rossz úton járnak és hogy ennek  egy idő után nem lesz értelme.  Én megpróbálom minden tudásommal RÁVEZETNI az olvasókat az élet igazi értelmére.
      
Az oldal főképpen FIATALOK számára készült, akik még nem döntöttek Isten mellett, de már gondoltak arra, hogy  ez nem hülyeség. Isten vár titeket, nem kell szégyelni bevallani a bűneinket.Az ember már születésétől fogva bűnös, de ha bevallja őket, és bűnbocsánatot kér(magyarul Istenhez imádkozva bocsánatot kér bocsánatot a tetteiért), akkor Isten ezeket megbocsátja. 

valakijarafakhegyenkereszt1.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 14
Heti: 34
Havi: 160
Össz.: 50 609

Látogatottság növelés
Oldal: Főoldal
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »