Isten, a mi megváltónk

Isten él, és szeret minket. Remélem, hogy az oldal hatással lesz azokra is, akik már Isten útján járnak, és azokra is, akik még nem döntöttek Isten mellett. Jó szórakozást :)

                       06.jpg


                                                A templom
      
Bizonyára már óvodás kortól tudja mindenki, hogy a templomba imádkozni megyünk. Ezzel még nincs semmi gond. Átlagos ember, hallja, hogy az embereknek ''szokásuk'' elmenni a templomba. Elmegy egyszer-kétszer.  De egyik vasárnap épp a templom idején akad egy fontosabb dolga.  Hát, gondolja, majd elmegy jövő vasárnap. Jövő vasárnap el kell mennie egy másik helyre, pont a templom idején, gondolja, majd elmegy a következő héten, Ez addig megy, ameddig egyáltalán nem megy el. talál kifogásokat, elmegy inkább  sétálni a szabadba. 
          De sajnos ez nem így működik. Templomba muszáj elmennünk,  ha érdekel minket Isten. A templom Isten háza, márpedig aki hisz Istenben és követi őt, annak ha nincs valami elmulaszthatatlan dolga, ott kell lenni.  
         Velem is így volt ez. Egy ideig jártam rendszeresen, de egy idő után azt gondoltam, hogy megvagyok én nélküle is. De utána szerencsélre az Úr eszembe juttatta, hogy ott kell lennem minden istentiszteleten.  De erre, hogy rájöjjünk, van egy sokkal egyszerűbb megoldás.  Ha valaki hiába tudja hogy ott kell lennie minden vasárnap a templomban, de mégse vágyakozik, mert valahogy nincs kedve, akkor a legjobb megoldás az ifjusági óra(vagy felnőtteknek a biblia óra).  Ezt saját tapasztalatból mondom. Az ifiórákon egy kicsit máshogy közelítjük meg a dolgokat. Ezzel egy időben szórakoztok, tanultok Istenről és elgondolkodtok azon, amit az ifitanár tanít.  Nem kell szégyelni, nyugodtan kimondhatjátok, hogy utáljátok hallgatni a pap beszédét, és nincs kedvetek egy órát elpazarolni abból a drága hétvégéből. Én is ilyen voltam. Pontosan így gondolkodtam. De szerencsére rájöttem, hogy ez hülyeség. A pap, terjeszteni szeretné Isten igéjét, és arra buzdít mindenkit, hogy kövesse őt. Csak mivel ezt Isten már nagyon régen megkövetelte, hogy legyen templom és legyen pap, aki prédikál, ez azóta nem sokat fejlődött, ezért az egész kereszténység  egyhangúnak, feketének tűnhet. De ez egyáltalán nem így van. De ezt majd részletesen elolvashatjátok a ''Kereszténység igazi értelme'' menüpontban.


  Ne sajnáljunk Istentől egy órát, menjünk el vasárnaponként a templomba! Mert Isten nem egy órát, hanem egy egész életet  fordít ránk. 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 14
Heti: 30
Havi: 156
Össz.: 50 605

Látogatottság növelés
Oldal: A templom
Isten, a mi megváltónk - © 2008 - 2018 - megvaltonk.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: megvaltonk.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »